autoservis.boyski@gmail.com   +385 52 867 244 | +385 91 253 6363

Zastupništva

flash lube.png

Flash Lube

Sagledavajući sve prednosti, zaključujmo, da je auto-plin definitivno gorivo budućnosti, uz relativno brz povratak uloženih sredstava zbog niske cijene goriva. No, nažalost, pokazalo se da neki vlasnici ipak imaju razloga za zabrinutost, jer osim do sada poznatih...
Više...
emer.png

Emer

Autoservis BOYSKI direktni je uvoznik plinskih sustava talijanskog proizvođača EMER koji u svom proizvodnom programu nudi visokokvalitetne i pouzdane plinske sustave. Program plinskih sustava po pristupačnim cijenama uz posebne popuste za instalatere plinskih instalacija.
Više...
bormech.png

Bormech

Autoservis BOYSKI direktni je uvoznik plinskih boca proizvođača BORMECH koji u svom proizvodnom programu nudi toroidne i cilindrične raznih dimenzija i zapremine od 34 litre do 100 litra. Na hrvatskom tržištu nudimo cijeli proizvodni program plinskih boca...
Više...

Tražite posao?

Ako ste automehaničar, autoelektričar ili instalater plinske auto instalacije i želite se zaposliti u našem servisu?

Nazovite nas na telefon: +385 52 867 244 / +385 91 253 6363 ili nam pošaljite mail na autoservis.boyski@gmail.com

Više ...

Ugradnja, servis i održavanje autoplina

Praktičnost uporabe plina kao pogonsko gorivo u automobilu nije ništa lošija od klasične na koju su korisnici automobila navikli. U prednji dio automobila instaliraju se uređaji koji služe za dopremu i pripremu smjese plina, montiraju se pod poklopac motora pored uređaja za napajanje gorivom. Svako vozilo u koje se ugradi plinska instalacija i dalje može koristiti benzin kao pogonsko gorivo, ukoliko plin u tom trenutku nije dostupan ili vozač želi raspolagati nešto većom snagom.
Više ...

Priča o FlashLube-u

Sagledavajući sve prednosti, zaključujmo, da je auto-plin definitivno gorivo budućnosti, uz relativno brz povratak uloženih sredstava zbog niske cijene goriva. No, nažalost, pokazalo se da neki vlasnici ipak imaju razloga za zabrinutost, jer osim do sada poznatih negativnih strana ugradnje plinske instalacije kako što su neznatno smanjenje snage motora i povećanje potrošnje od oko 10%, kod automobila Japanskih proizvođača i nekih Ford modela može doći do ozbiljnijeg oštećenja glave motora.
Više ...

 

Isplati li se voziti na plin?

Prednosti su očite. Cijena jedne litre plina značajno je niža od cijene jedne litre benzina. Čak i kad se u obzir uzme to da auto u prosjeku troši 10-tak posto više plina nego benzina, ušteda i kod manjih automobila iznosi oko 50-tak posto na stotinu prijeđenih kilometara.


Više ...

Ovlaštenja CVH

Akcijska ponuda